Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Aktivity školy, Informace školy/Den otevřených dveří | 9. 2. 2018 | FT UTB

Den otevřených dveří | 9. 2. 2018 | FT UTB

Dobrý den,
rádi bychom Vás i Vaše studenty srdečně pozvali na návštěvu.

pátek 9. února 2018 od 9.00  do 16.00 otevře Fakulta technologická UTB ve Zlíně své brány na Dni otevřených dveří FT UTB.
Uvítáme všechny, kteří by se chtěli podívat jak útulné třídy, profesionálně vybavené laboratoře a sympatické studenty i učitele u nás máme.

Samozřejmostí jsou pravidelné přednášky o studiu, prezentace jednotlivých oborů, komentované prohlídky laboratoří i dalších prostor, ale také soutěže a pokusy, nebo studentská kavárna, která zve k neformálnímu popovídání se studenty i občerstvení zdarma.

Naše fakulta nabízí studium v oblastech technologie potravin a kosmetiky, polymerů i ostatních materiálů, strojní konstrukce a technický design, ochrany životního prostředí nebo chemie. Oblasti, které jsou již nyní každodenní součástí našich životů i když si to možná neuvědomujeme.

Budeme moc rádi, když o akci informujete Vaše studenty, nebo s nimi podniknete páteční výlet do Zlína.

Pokud se Vám termín nehodí a přesto byste rádi dali studentům šanci přiblížit se přírodovědným či technickým oborům, je možné domluvit i individuální exkurzi pro celou třídu, nebo využít alespoň naší nabídky bezplatných přednášek v rámci projektu Věda na přání (www.vedanaprani.cz), s nimiž přijedeme až k Vám do školy.

Těšíme se na viděnou, nebo další spolupráci a přejeme hezký den!

PS: V příloze ještě přikládáme plakát k akci v případě, že byste jej rádi vystavili na Váš vnitřní informační systém, či jinak dál distribuovali.

Fakulta technologická UTB ve Zlíně

Publikováno: 26.1.2018|Kategorie: Aktivity školy, Informace školy|