Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Informace školy, Strojírenské obory/Žáci oboru Obráběč kovů byli opět úspěšní

Žáci oboru Obráběč kovů byli opět úspěšní

V rámci projektu „Hledáme mladé technické talenty“ se žáci třetího ročníku třídy 3. OK oboru Obráběč kovů Prokop Minařík a Jan Marák účastnili odborné dovednostní a vědomostní soutěže v tomto oboru.

V soutěži, která se uskutečnila dne 15. 3. 2016 na Gymnáziu Jana Pivečky a SOŠ Slavičín, dosáhli velmi dobrých výsledků a vzorně reprezentovali naši školu.

Obráběči kovů byli úspěšní

Ve Slavičíně se v minulých dnech uskutečnila soutěž odborných dovedností žáků oboru Obráběč kovů, konané v rámci projektu „Hledáme mladé technické talenty“. Za naši školu se této soutěže zúčastnili žáci třetího ročníku ze třídy 3. OK: Prokop Minařík a Jan Marák.

Soutěž se uskutečnila dne 15. 3. 2016 na Gymnáziu Jana Pivečky a SOŠ Slavičín a skládala se ze tří částí. Po úvodním testu následovala praktická část soustružení a frézování. Na závěr soutěže proběhla poznávací část, kdy žáci poznávali nástroje a určovali, k čemu se používají.

Soutěže se zúčastnilo celkem šest škol Zlínského kraje a v této konkurenci jsme nedopadli vůbec špatně. Při hodnocení družstev jsme se umístili na 3. místě a v jednotlivcích se Prokop Minařík umístil na pěkném 3. místě a Jan Marák se umístil na místě šestém.

Oběma žákům blahopřejeme k dosaženým výsledkům a děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Publikováno: 18.3.2016|Kategorie: Informace školy, Strojírenské obory|