Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Informace školy, Polygrafické obory/PHOTOCONTEST 2016 – úspěch Marty Galasovské ve fotografické soutěži

PHOTOCONTEST 2016 – úspěch Marty Galasovské ve fotografické soutěži

Soutěž v digitální fotografii PHOTOCONTEST je součástí rozsáhlého vzdělávacího projektu PHOTOBASE určeného studentům středních škol a žákům 2. stupně základních škol celé České republiky.
PHOTOBASE, jehož organizátorem je Gymnázium Oty Pavla v Praze 5, zahrnuje celorepublikovou fotografickou soutěž PHOTOCONTEST zakončenou výstavou v Novoměstské radnici, letní školu fotografování PHOTOCAMP a sekci PHOTOED, zajišťující vzdělávání pedagogů základních i středních škol České republiky v oblasti digitální fotografie.
Projekt probíhá pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy.
Letošního ročníku se účastnilo 498 studentů ze 76 škol celé České republiky. Odborná porota ohodnotila 1467 soutěžních fotografií a pracovala v tomto složení: PhDr. Milan Šusta, Ivan Látal, Jan Neubert, Milan Hospodka a pedagog Mgr. Zdeňka Veselá.
Výstava nejlepších fotografií 4. ročníku soutěže PHOTOCONTEST se uskutečnila od 21. března do 30. března 2016 denně od 10 do 18 hod., Novoměstská radnice, Karlovo nám. 1/23, Praha 2.
Fotografické soutěže se úspěšně zúčastnila Marta Galasovská, žákyně oboru 2 RM, která se s fotografií Krajina dostala do finále 60 nejlepších fotografií. Blahopřejeme.

Publikováno: 30.3.2016|Kategorie: Informace školy, Polygrafické obory|